top of page

ABOUT

WHO IS G.A.D.O.

G.A.D.O. Blessing is een dynamische streetwear brand, opgericht in 2016 door Mosi Waterberg voor een ieder die zich betrokken voelt bij fashion, expressie door kunst en hedendaagse cultuur.

– GADO betekend letterlijk “God” en “Blessing” is een zegen. Tegelijkertijd is “G.A.D.O.” een acroniem voor “Gifted Are Da Outcasts”. Geschiedenis toont ons dat legendarische figuren in kunst, muziek & cultuur veelal door de toenmalige samenleving omschreven werden als outcasts vanwege de opmerkelijk authentieke invulling van hun passie. Hier putten wij veel kracht en motivatie uit omdat wij vanuit onze ervaring het talent van de outcast erkennen, herkennen, zelf zijn en uitdragen in de vorm van fashion.

 

We zijn niet alleen een kledinglijn, we zijn een creatieve beweging inzetbaar voor en door positieve maatschappelijke initiatieven. Wij leveren onze bijdrage door “positive empowerment through fashion”. Geïnspireerd door ontwerpers vóór ons, maar als merk met eigen en unieke kernwaarden. Het dragen van onze kleding is een representatie van support, wederzijds respect, zelfliefde, eenheid, kracht, samenwerking en positieve energie.

 

Count your blessings, be our message!

 

Mosi Waterberg

– Founder G.A.D.O. Blessing

WhatsApp%20Image%202020-05-07%20at%2013.
bottom of page